Englannin verbit 6kk käyttöoikeus
[100309-06]

Englannin verbit 6kk käyttöoikeus

29.00€
(sis. ALV 10%)

Englannin epäsäännölliset verbit

Englannin verbit on internetissä toimiva selainkäyttöinen englannin kielen epäsäännöllisten verbien opiskeluun tarkoitettu ohjelma. Ohjelma sisältää tutustumisosion, jossa kerrataan englannin epäsäännöllisten verbien taivutus, sekä varsinaisen harjoitusosion. Harjoitusosio sisältää 72 harjoitusta.

Helppoa ja hauskaa kieltenoppimista

Uusien netissä toimivien harjoitusohjelmien avulla opiskeleminen on vaivatonta ja hauskaa. Englannin verbit -ohjelma on todella selkeä ja helppo käyttää, ja se sopii kaikenikäisille kieltenopiskelijoille.

Monipuoliset aputoiminnot tarjoavat täsmällistä apua ja harjoituksissa saat aina välittömän palautteen osaamisestasi jokaisen harjoituskohdan jälkeen. Vieraskielinen materiaali on äänitetty. Lukijoina on useita eri englannin kielen kulttuurialueilta tulevia henkilöitä.

Käytä missä ja milloin haluat

Ohjelman käyttöönotto on vaivatonta ja helppoa. Kun tilaat ohjelman, sinulle toimitetaan käyttäjätunnus ja salasana, jolla voit käyttää ohjelmaa ajasta ja paikasta riippumatta siellä, missä on tietokone ja internet-yhteys. Ohjelma toimii Windowsissa, Linuxissa, Macissä ja mobiililaitteissa.

Tuotearviot

Pikahaku
Maksu verkossa
Jaa tuote
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä