Englannin kielioppi: harjoitukset 6kk käyttöoikeus
[100129-06]

Englannin kielioppi: harjoitukset 6kk käyttöoikeus

45.00€
(sis. ALV 10%)

Vuorovaikutteinen harjoitusohjelma englannin kieliopin opiskeluun

Englannin kielioppi: harjoitukset on internetissä toimiva selainkäyttöinen englannin kieliopin harjoitteluun tarkoitettu ohjelma. Ohjelmassa on yli 400 interaktiivista ja välitöntä palautetta antavaa harjoitusta englannin kielen keskeisistä kielioppiasioista alkeista keskitasolle saakka. Ohjelma soveltuu kaikenikäisille ja -tasoisille kieltenoppijoille.

Helppoa ja hauskaa kieltenoppimista

Uusien netissä toimivien harjoitusohjelmien avulla opiskeleminen on vaivatonta ja hauskaa. Kielioppiohjelmat ovat todella selkeitä ja helppoja käyttää, ja ne sopivat kaikenikäisille kieltenopiskelijoille. Jokaista harjoitusta edeltää kattava ohjeistus ja opastus harjoituksen aiheeseen ja käsiteltäviin kielioppisääntöihin.
Erilaisia oppijoita ja oppimistyylejä tukevat harjoitukset on jaettu selkeästi kielioppiaiheittain.

Monipuoliset aputoiminnot tarjoavat täsmällistä apua ja harjoituksissa saat aina välittömän palautteen osaamisestasi jokaisen harjoituskohdan jälkeen. Vieraskielinen materiaali on äänitetty. Lukijoina on useita eri englannin kielen kulttuurialueilta tulevia henkilöitä.Käytä missä ja milloin haluat

Kielioppiohjelmien käyttöönotto on vaivatonta ja helppoa. Kun tilaat ohjelman, sinulle toimitetaan käyttäjätunnus ja salasana, jolla voit käyttää ohjelmaa ajasta ja paikasta riippumatta siellä, missä on tietokone ja internet-yhteys. Ohjelma toimii Windowsissa, Linuxissa, Macissä ja mobiililaitteissa.

Tuotearviot

Pikahaku
Maksu verkossa
Ostoskorisi on tyhjä
Jaa tuote
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä