Perussanasto ranska 6kk käyttöoikeus
[100098-06]

Perussanasto ranska 6kk käyttöoikeus

45.00€
(sis. ALV 10%)

Perussanasto ranska on internetissä toimiva selainkäyttöinen sanastonharjoitteluohjelma, jossa sanat on jaettu yhdeksään pääaihepiiriin ja 42 ala-aihepiiriin. Ohjelma on plus-versiota suppeampi perussanastoharjoitteluun tarkoitettu ohjelmaversio, joka kattaa opiskeltavan sanaston alkeista keskitasolle saakka.

Ohjelma sopii kaikenikäisille kieltenoppijoille sanaston opiskeluun.

Opiskele sanastoa tehokkaasti aihepiireittäin

Perussanasto-ohjelmien avulla sanaston opiskelu on tehokasta ja helppoa. Käyttäjä voi valita haluamansa sanaston aihepiirin yhdeksän pää- ja 42 ala-aihepiirin joukosta. Ohjelman avulla voi opiskella myös sananjohto-oppia.

Kaikkiin sanoihin ohjelmissa liittyy kontekstilause, joka opettaa sanojen käyttöä lausekontekstissa ja helpottaa muistamaan sanoja. Kaikki ohjelman sanat voi kuunnella syntyperäisten lukijoiden lausumana.

Selkeä ja helppo käyttää

Perussanasto-ohjelmat ovat helppoja ja selkeitä käyttää. Saman aihepiirin sanoja harjoitellaan useiden erilaisten sekä passiivista että aktiivista osaamista vaativien harjoitustyyppien avulla. Jokaisesta harjoituskohdasta käyttäjä saa aina välittömän palautteen, ja apunäytöltä voi aina halutessaan katsoa kunkin harjoituskohdan ratkaisun. Sanakirja antaa myös apua haluttaessa. Jokaiseen harjoitukseen kuuluu lisäksi tutustumisosio, jossa sanastoa voi harjoitella ennen varsinaisten harjoitusten tekemistä. Tulostettava raportti antaa tarkkaa tietoa oppijan osaamisesta ja edistymisestä aihepiireittäin.Käytä missä ja milloin haluat

Perussanasto-ohjelmien käyttöönotto on vaivatonta ja helppoa. Kun tilaat ohjelman, sinulle toimitetaan käyttäjätunnus ja salasana, jolla voit käyttää ohjelmaa ajasta ja paikasta riippumatta siellä, missä on tietokone ja internet-yhteys. Ohjelma toimii Windowsissa, Linuxissa, Macissä ja mobiililaitteissa.

Tuotearviot
Pikahaku
Maksu verkossa
Jaa tuote
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä