Lasku-Lassi 6kk käyttöoikeus
[100073-06]

Lasku-Lassi 6kk käyttöoikeus

49.00€
(sis. ALV 10%)

Hauskaa ja havainnollista matematiikan oppimista

Lasku-Lassi on ohjelma, jonka avulla matematiikan oppiminen on todella hauskaa ja helppoa. Ohjelmaa on helppo käyttää, ja sen värikäs graafinen toteutus sekä runsas hauska kuvitus motivoivat oppijoita matematiikan opiskeluun.

Ohjelma on suunnattu 5-13 vuotiaille matematiikan oppijoille.

Todella laaja ja kattava paketti matematiikan oppimiseen

Ohjelmassa on jopa yli 700 opetuksen interaktiivista ja välitöntä palautetta antavaa värikästä harjoitusta ja 16 opetuksessa hankaliksi asioiksi todettujen asioiden havainnollistamiseen tarkoitettua erillistä sovellusta.

Lasku-Lassi on kattava, matematiikkaa hauskalla tavalla havainnollistava ja opiskelua elävöittävä harjoitusvalikoima. Ohjelma antaa aina välitöntä palautetta, ja se sisältää kattavat apukeinot, kuten ruutulaskupohjan ja laskimen. Näin apua harjoitusten ratkaisemiseen on aina tarjolla. Pienimmät oppijat voivat myös kuunnella harjoitusten ohjeet.

Ohjelmassa on myös todella laaja suomen koulujen opetussuunnitelman mukainen laskusääntökokoelma, jonka avulla voi opiskella ja kerrata laskusääntöjä ennen harjoitusten tekemistä tai niiden aikana. Hakutoiminnon avulla oikeat harjoitukset ja aiheet löytyvät nopeasti ja helposti.

Käytä missä ja milloin haluat

Lasku-Lassin käyttöönotto ja ylläpito on vaivatonta ja helppoa. Ohjelma on käytettävissä ajasta ja paikasta riippumatta siellä, missä on tietokone ja internet-yhteys. Ohjelma toimii Windowsissa, Linuxissa, Macissä ja mobiililaitteissa.

Tuotearviot

Asiakkaat, jotka ovat ostaneet tämän tuotteen, ovat ostaneet myös
Englannin kielioppi: harjoitukset+ 6kk käyttöoikeus
Englannin kielioppi: harjoitukset+ 6kk käyttöoikeus
Pikahaku
Maksu verkossa
Ostoskorisi on tyhjä
Jaa tuote
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä