Mäkiset 12kk käyttöoikeus
[100165-12]

Mäkiset 12kk käyttöoikeus

79.00€
(sis. ALV 10%)

Mäkiset on hauska ohjelma, joka opettaa suomen kielen alkeita. Ohjelman sisältö vastaa hyvin perusopetuksen luokkien 1-6 opetusvaatimuksia.

Ohjelma sopii 6-12 v. oppijoille ja erityisoppilaille luku- ja kirjoitustaidon kehittämiseen sekä suomi toisena kielenä -oppiaineen opiskelijoille.

Runsaasti erilaisia harjoituksia ja oppimaan motivoivia ominaisuuksia

Ohjelma etenee kirjainten ja äänteiden opettelusta sana- ja lausetason harjoitusten kautta luetun ja kuullun ymmärtämistä harjaannuttaviin harjoituksiin. Mukana on myös käytännön kielitaitoa harjaannuttavia vuoropuheluharjoituksia, jotka soveltuvat hyvin myös suomi toisena kielenä -oppiaineen opiskelijoille.

Sanatasolla ohjelmassa opetellaan sanojen hahmottamista ja tavuttamista. Ohjelmassa harjoitellaan myös sanaluokkia, sijamuotoja ja verbien persoona- ja aikamuotoja. Ohjelmassa on lisäksi runsaasti harjoituksia yhdyssanojen, hankalien sanojen sekä synonyymien ja vastakohtien harjoitteluun.

Käytä missä ja milloin haluat

Ohjelman käyttöönotto on vaivatonta ja helppoa. Kun tilaat ohjelman, sinulle toimitetaan käyttäjätunnus ja salasana, jolla voit käyttää ohjelmia ajasta ja paikasta riippumatta siellä, missä on tietokone ja internet-yhteys. Ohjelma toimii Windowsissa, Linuxissa, Macissä ja mobiililaitteissa.

Tuotearviot

Asiakkaat, jotka ovat ostaneet tämän tuotteen, ovat ostaneet myös
Suomi vieraana kielenä harjoitukset 6kk käyttöoikeus
Suomi vieraana kielenä harjoitukset 6kk käyttöoikeus
Pikahaku
Maksu verkossa
Ostoskorisi on tyhjä
Jaa tuote
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä