Abi-preppi 12kk käyttöoikeus
[100106-12]

Abi-preppi 12kk käyttöoikeus

59.00€
(sis. ALV 10%)

Abi-preppi on vieraiden kielten ylioppilaskirjoituksiin valmentava selainkäyttöinen ohjelma, jonka avulla voi valmistautua englannin, ruotsin, saksan ja ranskan kielen yo-kirjoituksiin. Ohjelma sisältää jokaiseen kieleen omat osionsa luetunymmärtämisen, kuullunymmärtämisen ja rakenteiden harjoitteluun.

Kolme osiota ja 60 laajaa harjoitusta

Abi-preppi-ohjelma sisältää yhteensä 60 laajaa harjoitusta englannin, ruotsin, saksan ja ranskan kielten luetun- ja kuullunymmärtämisen sekä rakenteiden harjoitteluun. Jokaiseen kieleen ohjelma sisältää siis 15 erillistä harjoitusta, jotka tukevat laajuudeltaan ja tasoltaan vieraiden kielten ylioppilaskirjoituksiin valmistautuvien oppijoiden tarpeita. Ohjelma antaa oivallista tukea yo-kirjoituksiin valmistautumiseen, ja oppijat voivat ohjelman avulla helposti kehittää eri kielitaidon osa-alueita, jotka ylioppilaskirjoituksissa ovat tärkeitä.

Selkeä, vaivaton ja helppo käyttää

Abi-preppi on todella selkeä ja helppokäyttöinen ohjelma, jota käytetään internetissä selaimen avulla. Ohjelma ei vaadi erillisiä asennuksia tai ylläpitoa.

Kaikki vastaukset on mahdollista tarkistaa apunäytöltä apua tarvittaessa, ja ohjelma antaa välittömän palautteen jokaisesta harjoituskohdasta. Harjoituksista saadut pisteet myös tallentuvat ohjelmaan. Kuullunymmärtämisharjoitukset on äänitetty syntyperäisten lukijoiden toimesta.

Käytä missä ja milloin haluat

Abi-prepin käyttöönotto ja ylläpito on vaivatonta ja helppoa. Ohjelma on käytettävissä ajasta ja paikasta riippumatta siellä, missä on tietokone ja internet-yhteys. Ohjelma toimii Windowsissa, Linuxissa, Macissä ja mobiililaitteissa.

Tuotearviot
Pikahaku
Maksu verkossa
Jaa tuote
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä