Français pour tous 6kk käyttöoikeus
[100159-06]

Français pour tous 6kk käyttöoikeus

59.00€
(sis. ALV 10%)

Internetissä toimiva kokoelma ranskan kielen opiskeluun. Kokoelma sisältää kolme ranskan kielen vuorovaikutteista ja välittömästi palautetta antavaa opetusohjelmaa. Mukana monipuoliset ääni- ja aputoiminnot, sanakirja, tekstikirja luetun- ja kuullunymmärtämisen harjaannuttamiseen sekä laajat ja kattavat oppimisraportit.

Kokoelma soveltuu kaikenikäisille ja -tasoisille kieltenoppijoille.

Kolme ohjelmaa samassa paketissa!

Tämän laajempaa kielikurssipakettia ei markkinoilta löydy.

Kokoelma sisältää seuraavat ohjelmat:

Kielioppi ranska: harjoitukset+
(alkeet-edistynyt)

Kieliopin harjoitusohjelma on todella laaja, vuorovaikutteinen ranskan kielen kieliopin harjoitusohjelma. Ohjelma sisältää yli 600 erilaista, eritasoista ja välitöntä palautetta antavaa harjoitusta aina alkeista edistyneelle tasolle saakka. Kaikki harjoitukset on mahdollista kuunnella. Ohjelma sisältää myös kattavat aputoiminnot, sanakirjan, harjoitusten sanaston harjoittelumahdollisuuden sekä tekstikirjan luetun- ja kuullunymmärtämisen harjaannuttamiseen. Omaa oppimistaan voi seurata kätevien raporttien avulla.

Kielioppi ranska: säännöt ja esimerkit
(alkeet-edistynyt)

Säännöt ja esimerkit sisältää noin 300 kielioppisivua ranskan kielen keskeisistä kielioppiaiheista Mukana on tuhansia kuunneltavissa olevia esimerkkilauseita ja -sanoja. Ohjelmassa on mahdollisuus tehdä hakuja.

Perussanasto+ ranska
(alkeet-edistynyt)

Perussanasto+ ranska -ohjelma on kontekstilauseisiin perustuva ja koulukursseja mukaileva sanaston harjoitteluohjelma. Sanat on ohjelmassa jaettu yhdeksään pääaihepiiriin ja 42 ala-aihepiiriin, joista voi valita haluamansa sanastot. Ohjelmassa kaikki sanat ja kontekstilauseet on mahdollista kuunnella syntyperäisten lukijoiden lausumana. Jokaiseen harjoitukseen kuuluu tutustumisosio, jossa sanoja voi opiskella ennen harjoitusten tekoa.

Käytettävissä siellä, missä on tietokone ja nettiyhteys

Kokoelman ohjelmien käyttöönotto on vaivatonta ja helppoa. Kun tilaat ohjelmapaketin, sinulle toimitetaan käyttäjätunnus ja salasana, jolla voit käyttää ohjelmia ajasta ja paikasta riippumatta siellä, missä on tietokone ja internet-yhteys. Ohjelmat toimivat Windowsissa, Linuxissa, Macissä ja mobiililaitteissa.

Tuotearviot
Pikahaku
Maksu verkossa
Jaa tuote
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä