Deutsch für alle 6kk käyttöoikeus
[100158-06]

Deutsch für alle 6kk käyttöoikeus

59.00€
(sis. ALV 10%)

Internetissä toimiva kokoelma saksan kielen opiskeluun. Kokoelma sisältää neljä saksan kielen vuorovaikutteista ja välitöntä palautetta antavaa opetusohjelmaa. Mukana monipuoliset ääni- ja aputoiminnot, sanakirja, tekstikirja luetun- ja kuullunymmärtämisen harjaannuttamiseen sekä laajat ja kattavat oppimisraportit.

Kokoelma soveltuu kaikenikäisille ja -tasoisille kieltenoppijoille.

Neljä ohjelmaa samassa paketissa!

Tämän laajempaa kielikurssipakettia ei markkinoilta löydy.

Kokoelma sisältää seuraavat ohjelmat:

Kielioppi saksa: harjoitukset+
(alkeet-edistynyt)

Kieliopin harjoitusohjelma on todella laaja, vuorovaikutteinen saksan kielen kieliopin harjoitusohjelma. Ohjelma sisältää 688 erilaista, eritasoista ja välitöntä palautetta antavaa harjoitusta aina alkeista edistyneelle tasolle saakka. Kaikki harjoitukset on mahdollista kuunnella. Ohjelma sisältää myös kattavat aputoiminnot, sanakirjan, harjoitusten sanaston harjoittelumahdollisuuden sekä tekstikirjan luetun- ja kuullunymmärtämisen harjaannuttamiseen. Omaa oppimistaan voi seurata kätevien raporttien avulla.

Kielioppi saksa: säännöt ja esimerkit
(alkeet-edistynyt)

Säännöt ja esimerkit sisältää noin 300 kielioppisivua saksan kielen keskeisistä kielioppiaiheista. Mukana on tuhansia kuunneltavissa olevia esimerkkilauseita ja -sanoja. Ohjelmassa on myös mahdollisuus tehdä hakuja.

Perussanasto+ saksa
(alkeet-edistynyt)

Perussanasto+ saksa -ohjelma on kontekstilauseisiin perustuva ja koulukursseja mukaileva sanaston harjoitteluohjelma. Sanat on ohjelmassa jaettu yhdeksään pääaihepiiriin ja 42 ala-aihepiiriin, joista voi valita haluamansa sanastot. Ohjelmassa kaikki sanat ja kontekstilauseet on mahdollista kuunnella syntyperäisten lukijoiden lausumana. Jokaiseen harjoitukseen kuuluu tutustumisosio, jossa sanoja voi opiskella ennen harjoitusten tekoa.

Saksan verbit

Saksan verbit on saksan kielen epäsäännöllisten verbien opiskeluun tarkoitettu ohjelma. Ohjelma sisältää tutustumisosion, jossa kerrataan saksan epäsäännöllisten verbien taivutus, sekä varsinaisen harjoitusosion. Harjoitusosio sisältää 81 harjoitusta.

Käytä missä ja milloin haluat

Kokoelman ohjelmien käyttöönotto on vaivatonta ja helppoa. Kun tilaat ohjelmapaketin, sinulle toimitetaan käyttäjätunnus ja salasana, jolla voit käyttää ohjelmia ajasta ja paikasta riippumatta siellä, missä on tietokone ja internet-yhteys. Ohjelmat toimivat Windowsissa, Linuxissa, Macissä ja mobiililaitteissa.

Tuotearviot
Pikahaku
Maksu verkossa
Ostoskorisi on tyhjä
Jaa tuote
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä