Svenska för alla 6kk käyttöoikeus
[100157-06]

Svenska för alla 6kk käyttöoikeus

59.00€
(sis. ALV 10%)

Internetissä toimiva kokoelma ruotsin kielen opiskeluun. Kokoelma sisältää viisi ruotsin kielen vuorovaikutteista ja välitöntä palautetta antavaa opetusohjelmaa. Mukana monipuoliset ääni- ja aputoiminnot, sanakirja, tekstikirja luetun- ja kuullunymmärtämisen harjaannuttamiseen sekä laajat ja kattavat oppimisraportit.

Kokoelma soveltuu kaikenikäisille ja -tasoisille kieltenoppijoille.

Viisi ohjelmaa samassa paketissa!

Tämän laajempaa kielikurssipakettia ei markkinoilta löydy.

Kokoelma sisältää seuraavat ohjelmat:

Kielioppi ruotsi: harjoitukset+
(alkeet-edistynyt)

Kieliopin harjoitusohjelma on todella laaja, vuorovaikutteinen ruotsin kielen kieliopin harjoitusohjelma. Ohjelma sisältää lähes 600 erilaista, eritasoista ja välitöntä palautetta antavaa harjoitusta aina alkeista edistyneelle tasolle saakka. Kaikki harjoitukset on mahdollista kuunnella. Ohjelma sisältää myös kattavat aputoiminnot, sanakirjan, harjoitusten sanaston harjoittelumahdollisuuden sekä tekstikirjan luetun- ja kuullunymmärtämisen harjaannuttamiseen.

Kielioppi ruotsi: säännöt ja esimerkit
(alkeet-edistynyt)

Säännöt ja esimerkit sisältää noin 300 kielioppisivua ruotsin kielen keskeisistä kielioppiaiheista Mukana on tuhansia kuunneltavissa olevia esimerkkilauseita ja -sanoja. Ohjelmassa on myös mahdollisuus tehdä hakuja.

Perussanasto+ ruotsi
(alkeet-edistynyt)

Perussanasto+ ruotsi -ohjelma on kontekstilauseisiin perustuva ja koulukursseja mukaileva sanaston harjoitteluohjelma. Sanat on ohjelmassa jaettu yhdeksään pääaihepiiriin ja 42 ala-aihepiiriin, joista voi valita haluamansa sanastot. Ohjelmassa kaikki sanat ja kontekstilauseet on mahdollista kuunnella syntyperäisten lukijoiden lausumana. Ääneksi voi valita asetuksista myös riikinruotsin. Jokaiseen harjoitukseen kuuluu tutustumisosio, jossa sanoja voi opiskella ennen harjoitusten tekoa.

Mina bästisar

Mina bästisar on yleisimpiä perusopetuksen kirjasarjoja tukeva ohjelma ruotsin kielen alkeiden opiskeluun. Ohjelmaa käytetään vaivattomasti Internetissä. Ohjelma soveltuu perusasioiden kertaamiseen myös myöhemmällä iällä.
Ohjelmassa on yli 600 erilaista ja erilaisia oppijoita ja oppimistyylejä tukevaa vuorovaikutteista harjoitusta. Lisäksi mukana on todella runsaasti erilaisia lisätehtäviä. Sanaston ja kieliopin opiskelun lisäksi ohjelmassa on runsaasti materiaalia myös luetun- ja kuullun ymmärtämisen harjaannuttamiseen ja käytännön kielitilanteiden harjoitteluun.

Ruotsin verbit

Ruotsin verbit on ruotsin kielen epäsäännöllisten verbien opiskeluun tarkoitettu ohjelma. Ohjelma sisältää tutustumisosion, jossa kerrataan ruotsin epäsäännöllisten verbien taivutus, sekä varsinaisen harjoitusosion. Harjoitusosio sisältää 99 harjoitusta.

Käytä missä ja milloin haluat

Kokoelman ohjelmien käyttöönotto on vaivatonta ja helppoa. Kun tilaat ohjelmapaketin, sinulle toimitetaan käyttäjätunnus ja salasana, jolla voit käyttää ohjelmia ajasta ja paikasta riippumatta siellä, missä on tietokone ja internet-yhteys. Ohjelmat toimivat Windowsissa, Linuxissa, Macissä ja mobiililaitteissa.

Tuotearviot
Pikahaku
Maksu verkossa
Ostoskorisi on tyhjä
Jaa tuote
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä