Mina bästisar 12kk käyttöoikeus
[100163-12]

Mina bästisar 12kk käyttöoikeus

79.00€
(sis. ALV 10%)

Mina bästisar on yleisimpiä perusopetuksen kirjasarjoja tukeva ohjelma ruotsin kielen alkeiden opiskeluun. Ohjelmaa käytetään vaivattomasti Internetissä. Ohjelma soveltuu perusasioiden kertaamiseen myös myöhemmällä iällä.

Yli 600 erilaisia oppijoita tukevaa harjoitusta

Ohjelmassa on yli 600 erilaista ja erilaisia oppijoita ja oppimistyylejä tukevaa vuorovaikutteista harjoitusta. Lisäksi mukana on todella runsaasti erilaisia lisätehtäviä. Sanaston ja kieliopin opiskelun lisäksi ohjelmassa on runsaasti materiaalia myös luetun- ja kuullun ymmärtämisen harjaannuttamiseen ja käytännön kielitilanteiden harjoitteluun.

Motivaatiota oppimiseen

Ohjelma sisältää runsaasti erilaisia oppimaan motivoivia ominaisuuksia. Jokaisella kurssitasolla on kolme temaattisesti yhtenäistä jaksoa.

Kaikki ruotsinkielinen materiaali on ohjelmassa äänitetty. Vuoropuhelumuotoiset tilanneharjoitukset harjaannuttavat oppijaa kielenkäyttöön arkisissa kielenkäyttötilanteissa. Ohjelman sanasto koostuu yli 7000 ruotsinkielisestä sanasta, joita voi opetella useiden erilaisten harjoitusten avulla.

Monipuoliset aputoiminnot ja ääniominaisuudet sekä älykäs sanakirja takaavat, että ruotsin opiskelu on ohjelman avulla vaivatonta ja hauskaa.Käytä missä ja miloin haluat

Ohjelman käyttöönotto on vaivatonta ja helppoa. Kun tilaat ohjelman, sinulle toimitetaan käyttäjätunnus ja salasana, jolla voit käyttää ohjelmia ajasta ja paikasta riippumatta siellä, missä on tietokone ja internet-yhteys. Ohjelmat toimivat Windowsissa, Linuxissa, Macissä ja mobiililaitteissa.

Tuotearviot
Pikahaku
Maksu verkossa
Ostoskorisi on tyhjä
Jaa tuote
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä