On the Thames 12kk käyttöoikeus
[100161-12]

On the Thames 12kk käyttöoikeus

79.00€
(sis. ALV 10%)

On the Thames on yleisimpiä perusopetuksen luokkien 3-6 kirjasarjoja tukeva ohjelma englannin kielen alkeiden opiskeluun. Ohjelmaa käytetään vaivattomasti Internetissä. Ohjelma soveltuu perusasioiden kertaamiseen myös myöhemmällä iällä.

Ohjelma sopii lapsille ja nuorille englannin kielen alkeiden opiskeluun.

Yli 1400 erilaisia oppijoita tukevaa harjoitusta

Ohjelmassa on 480 erilaista ja erilaisia oppijoita ja oppimistyylejä tukevaa vuorovaikutteista harjoitusta. Lisäksi mukana on todella runsaasti erilaisia lisätehtäviä. Sanaston ja kieliopin opiskelun lisäksi ohjelmassa on runsaasti materiaalia myös luetun- ja kuullun ymmärtämisen harjaannuttamiseen ja käytännön kielitilanteiden harjoitteluun.

Motivaatiota oppimiseen

Ohjelma sisältää runsaasti erilaisia oppimaan motivoivia ominaisuuksia. Jokaisella luokkatasolla on kuusi temaattisesti yhtenäistä jaksoa.

Kaikki englanninkielinen materiaali on ohjelmassa äänitetty. Vuoropuhelumuotoiset tilanneharjoitukset harjaannuttavat oppijaa kielenkäyttöön arkisissa kielenkäyttötilanteissa. Ohjelman sanasto koostuu yli 7000 englanninkielisestä sanasta, joita voi opetella useiden erilaisten harjoitusten avulla.

Hauska, oppimaan motivoiva käyttöliittymä, monipuoliset aputoiminnot ja ääniominaisuudet sekä älykäs sanakirja takaavat, että englannin opiskelu on ohjelman avulla vaivatonta ja hauskaa.Käytä missä ja milloin haluat

Ohjelman käyttöönotto on vaivatonta ja helppoa. Kun tilaat ohjelman, sinulle toimitetaan käyttäjätunnus ja salasana, jolla voit käyttää ohjelmia ajasta ja paikasta riippumatta siellä, missä on tietokone ja internet-yhteys. Ohjelmat toimivat Windowsissa, Linuxissa, Macissä ja mobiililaitteissa.

Tuotearviot

Asiakkaat, jotka ovat ostaneet tämän tuotteen, ovat ostaneet myös
Lasku-Lassi 12kk käyttöoikeus
Lasku-Lassi 12kk käyttöoikeus
Pikahaku
Maksu verkossa
Jaa tuote
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä