Suomen kieltä kaikille 12kk käyttöoikeus
[100204-12]

Suomen kieltä kaikille 12kk käyttöoikeus

99.00€
(sis. ALV 10%)

Internetissä toimiva kokoelma suomen kielen opiskeluun. Kokoelma sisältää neljä suomen kielen opetusohjelmaa. Kaikki ohjelmat ovat vuorovaikutteisia ja antavat välitöntä palautetta. Mukana monipuoliset ääni- ja aputoiminnot, sanakirja sekä laajat ja kattavat oppimisraportit.

Kokoelma soveltuu kaikenikäisille ja -tasoisille kieltenoppijoille.

Neljä ohjelmaa samassa paketissa!

Tämän laajempaa kielikurssipakettia ei markkinoilta löydy.

Kokoelma sisältää seuraavat ohjelmat:

Kielioppi suomi: harjoitukset+
(alkeet-edistynyt)

Kieliopin harjoitusohjelma on todella laaja, vuorovaikutteinen suomen kielen kieliopin harjoitusohjelma. Ohjelma sisältää 463 erilaista, eritasoista ja välitöntä palautetta antavaa harjoitusta aina alkeista edistyneelle tasolle saakka. Monipuoliset aputoiminnot tarjoavat täsmällistä apua ja harjoituksissa saat aina välittömän palautteen osaamisestasi jokaisen harjoituskohdan jälkeen.

Kielioppi suomi: säännöt ja esimerkit
(alkeet-edistynyt)

Säännöt ja esimerkit sisältää noin 300 kielioppisivua suomen kielen keskeisistä kielioppiaiheista. Mukana on tuhansia kuunneltavissa olevia esimerkkilauseita ja -sanoja. Kätevien hyperlinkkien avulla voit siirtyä ohjelmassa aiheesta toiseen silmänräpäyksessä. Ohjelmassa on myös mahdollisuus tehdä hakuja.

Eskon ja Allin ihmemaa

Eskon ja Allin ihmemaa on äidinkielen opetusohjelma esi- ja alkuopetukseen. Ohjelman sisältö vastaa hyvin esiopetuksen ja perusopetuksen luokkien 1-2 opetusvaatimuksia.
Ohjelma sopii 5-10 v. oppijoille ja erityisoppilaille luku- ja kirjoitustaidon kehittämiseen.
Ohjelma etenee kirjainten ja äänteiden opettelusta sana- ja lausetason harjoitusten kautta tarinatason harjoituksiin. Mukana on todella runsaasti äänne-kirjain-vastaavuutta harjaannuttavia harjoituksia, tavutusharjoituksia sekä sana- ja lauseharjoituksia.Mäkiset

Mäkiset on hauska ohjelma, joka opettaa suomen kielen alkeita. Ohjelman sisältö vastaa hyvin perusopetuksen luokkien 1-6 opetusvaatimuksia.
Ohjelma sopii 6-12 v. oppijoille ja erityisoppilaille luku- ja kirjoitustaidon kehittämiseen sekä suomi toisena kielenä -oppiaineen opiskelijoille.
Ohjelma etenee kirjainten ja äänteiden opettelusta sana- ja lausetason harjoitusten kautta luetun ja kuullun ymmärtämistä harjaannuttaviin harjoituksiin. Mukana on myös käytännön kielitaitoa harjaannuttavia vuoropuheluharjoituksia, jotka soveltuvat hyvin myös suomi toisena kielenä -oppiaineen opiskelijoille.


Käytä missä ja milloin haluat

Kokoelman ohjelmien käyttöönotto on vaivatonta ja helppoa. Kun tilaat ohjelmapaketin, sinulle toimitetaan käyttäjätunnus ja salasana, jolla voit käyttää ohjelmia ajasta ja paikasta riippumatta siellä, missä on tietokone ja internet-yhteys. Ohjelmat toimivat Windowsissa, Linuxissa, Macissä ja mobiililaitteissa.

Tuotearviot
Pikahaku
Maksu verkossa
Ostoskorisi on tyhjä
Jaa tuote
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä