Ruotsin verbit 6kk käyttöoikeus
[100312-06]

Ruotsin verbit 6kk käyttöoikeus

29.00€
(sis. ALV 10%)

Ruotsin epäsäännölliset verbit

Ruotsin verbit on internetissä toimiva selainkäyttöinen ruotsin kielen epäsäännöllisten verbien opiskeluun tarkoitettu ohjelma. Ohjelma sisältää tutustumisosion, jossa kerrataan ruotsin epäsäännöllisten verbien taivutus, sekä varsinaisen harjoitusosion. Harjoitusosio sisältää 99 harjoitusta.

Helppoa ja hauskaa kieltenoppimista

Uusien netissä toimivien harjoitusohjelmien avulla opiskeleminen on vaivatonta ja hauskaa. Ruotsin verbit -ohjelma on todella selkeä ja helppo käyttää, ja se sopii kaikenikäisille kieltenopiskelijoille.

Monipuoliset aputoiminnot tarjoavat täsmällistä apua ja harjoituksissa saat aina välittömän palautteen osaamisestasi jokaisen harjoituskohdan jälkeen. Vieraskielinen materiaali on äänitetty. Lukijoina on useita eri ruotsin kielen kulttuurialueilta tulevia henkilöitä.Käytä missä ja milloin haluat

Ohjelman käyttöönotto on vaivatonta ja helppoa. Kun tilaat ohjelman, sinulle toimitetaan käyttäjätunnus ja salasana, jolla voit käyttää ohjelmaa ajasta ja paikasta riippumatta siellä, missä on tietokone ja internet-yhteys. Ohjelma toimii Windowsissa, Linuxissa, Macissä ja mobiililaitteissa.

Tuotearviot
Pikahaku
Maksu verkossa
Ostoskorisi on tyhjä
Jaa tuote
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä