Saksan verbit 6kk käyttöoikeus
[100307-06]

Saksan verbit 6kk käyttöoikeus

29.00€
(sis. ALV 10%)

Saksan epäsäännölliset verbit

Saksan verbit on internetissä toimiva selainkäyttöinen saksan kielen epäsäännöllisten verbien opiskeluun tarkoitettu ohjelma. Ohjelma sisältää tutustumisosion, jossa kerrataan saksan epäsäännöllisten verbien taivutus, sekä varsinaisen harjoitusosion. Harjoitusosio sisältää 81 harjoitusta.

Helppoa ja hauskaa kieltenoppimista

Uusien netissä toimivien harjoitusohjelmien avulla opiskeleminen on vaivatonta ja hauskaa. Saksan verbit -ohjelma on todella selkeä ja helppo käyttää, ja se sopii kaikenikäisille kieltenopiskelijoille.

Monipuoliset aputoiminnot tarjoavat täsmällistä apua ja harjoituksissa saat aina välittömän palautteen osaamisestasi jokaisen harjoituskohdan jälkeen. Vieraskielinen materiaali on äänitetty. Lukijoina on saksaa äidinkielenään puhuvia henkilöitä.Käytä missä ja milloin haluat

Ohjelman käyttöönotto on vaivatonta ja helppoa. Kun tilaat ohjelman, sinulle toimitetaan käyttäjätunnus ja salasana, jolla voit käyttää ohjelmaa ajasta ja paikasta riippumatta siellä, missä on tietokone ja internet-yhteys. Ohjelma toimii Windowsissa, Linuxissa, Macissä ja mobiililaitteissa.

Tuotearviot
Pikahaku
Maksu verkossa
Jaa tuote
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä