Perussanasto venäjä+ 12kk käyttöoikeus
[100170-12]

Perussanasto venäjä+ 12kk käyttöoikeus

79.00€
(sis. ALV 10%)

Perussanasto venäjä+ on internetissä toimiva selainkäyttöinen sanastonharjoitteluohjelma, jossa sanat on jaettu kymmeneen pääaihepiiriin ja 43 ala-aihepiiriin. Ohjelma kattaa opiskeltavan sanaston alkeista edistyneelle tasolle saakka.

Ohjelma sopii kaikenikäisille kieltenoppijoille sanaston opiskeluun.

Opiskele sanastoa tehokkaasti aihepiireittäin

Venäjän kielen Perussanasto-ohjelman avulla sanaston opiskelu on tehokasta ja helppoa. Käyttäjä voi valita haluamansa sanaston aihepiirin kymmenen pää- ja 43 ala-aihepiirin joukosta.

Kaikkiin sanoihin ohjelmissa liittyy kontekstilause, joka opettaa sanojen käyttöä lausekontekstissa ja helpottaa muistamaan sanoja. Kaikki ohjelman sanat voi kuunnella venäjää äidinkielenään puhuvien syntyperäisten lukijoiden lausumana.

Selkeä ja helppo käyttää

Venäjän Perussanasto-ohjelma on helppo ja selkeä käyttää. Saman aihepiirin sanoja harjoitellaan useiden erilaisten sekä passiivista että aktiivista osaamista vaativien harjoitustyyppien avulla. Jokaisesta harjoituskohdasta käyttäjä saa aina välittömän palautteen, ja apunäytöltä voi aina halutessaan katsoa kunkin harjoituskohdan ratkaisun. Sanakirja antaa myös apua haluttaessa. Jokaiseen harjoitukseen kuuluu lisäksi tutustumisosio, jossa sanastoa voi harjoitella ennen varsinaisten harjoitusten tekemistä.

Käytä missä ja milloin haluat

Ohjelman käyttöönotto on vaivatonta ja helppoa. Kun tilaat ohjelman, sinulle toimitetaan käyttäjätunnus ja salasana, jolla voit käyttää ohjelmaa ajasta ja paikasta riippumatta siellä, missä on tietokone ja internet-yhteys. Ohjelma toimii Windowsissa, Linuxissa, Macissä ja mobiililaitteissa.

Tuotearviot
Pikahaku
Maksu verkossa
Ostoskorisi on tyhjä
Jaa tuote
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä