Ranskan kielioppi: harjoitukset 12kk käyttöoikeus
[100300-12]

Ranskan kielioppi: harjoitukset 12kk käyttöoikeus

69.00€
(sis. ALV 10%)

Vuorovaikutteinen harjoitusohjelma ranskan kieliopin opiskeluun

Ranskan kielioppi: harjoitukset on selainkäyttöinen ranskan kieliopin harjoitteluun tarkoitettu ohjelma. Ohjelmassa on lähes 400 interaktiivista ja välitöntä palautetta antavaa harjoitusta ranskan kielen keskeisistä kielioppiasioista alkeista keskitasolle saakka. Ohjelma soveltuu kaikenikäisille ja -tasoisille kieltenoppijoille.

Helppoa ja hauskaa kieltenoppimista

Uusien netissä toimivien harjoitusohjelmien avulla opiskeleminen on vaivatonta ja hauskaa. Kielioppiohjelmat ovat todella selkeitä ja helppoja käyttää, ja ne sopivat kaikenikäisille kieltenopiskelijoille. Jokaista harjoitusta edeltää kattava ohjeistus ja opastus harjoituksen aiheeseen ja käsiteltäviin kielioppisääntöihin.
Erilaisia oppijoita ja oppimistyylejä tukevat harjoitukset on jaettu selkeästi kielioppiaiheittain.

Monipuoliset aputoiminnot tarjoavat täsmällistä apua ja harjoituksissa saat aina välittömän palautteen osaamisestasi jokaisen harjoituskohdan jälkeen. Vieraskielinen materiaali on äänitetty.Käytä missä ja milloin haluat

Kielioppiohjelmien käyttöönotto on vaivatonta ja helppoa. Kun tilaat ohjelman, sinulle toimitetaan käyttäjätunnus ja salasana, jolla voit käyttää ohjelmaa ajasta ja paikasta riippumatta siellä, missä on tietokone ja internet-yhteys. Ohjelma toimii Windowsissa, Linuxissa, Macissä ja mobiililaitteissa.

Tuotearviot
Pikahaku
Maksu verkossa
Jaa tuote
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä