Saksan kielioppi: harjoitukset+ 12kk käyttöoikeus
[100306-12]

Saksan kielioppi: harjoitukset+ 12kk käyttöoikeus

79.00€
(sis. ALV 10%)

Vuorovaikutteinen harjoitusohjelma saksan kieliopin opiskeluun

Saksan kielioppi: harjoitukset+ on internetissä toimiva selainkäyttöinen saksan kieliopin harjoitteluun tarkoitettu ohjelma. Ohjelmassa on yli 600 interaktiivista ja välitöntä palautetta antavaa harjoitusta saksan kielen keskeisistä kielioppiasioista alkeista edistyneelle tasolle saakka. Ohjelma soveltuu kaikenikäisille ja -tasoisille kieltenoppijoille.

Helppoa ja hauskaa kieltenoppimista

Uusien netissä toimivien harjoitusohjelmien avulla opiskeleminen on vaivatonta ja hauskaa. Kielioppiohjelmat ovat todella selkeitä ja helppoja käyttää, ja ne sopivat kaikenikäisille kieltenopiskelijoille. Jokaista harjoitusta edeltää kattava ohjeistus ja opastus harjoituksen aiheeseen ja käsiteltäviin kielioppisääntöihin.
Erilaisia oppijoita ja oppimistyylejä tukevat harjoitukset on jaettu selkeästi kielioppiaiheittain.

Monipuoliset aputoiminnot tarjoavat täsmällistä apua ja harjoituksissa saat aina välittömän palautteen osaamisestasi jokaisen harjoituskohdan jälkeen. Vieraskielinen materiaali on äänitetty. Lukijoina on saksaa äidinkielenä puhuvia henkilöitä.Käytä missä ja milloin haluat

Kielioppiohjelmien käyttöönotto on vaivatonta ja helppoa. Kun tilaat ohjelman, sinulle toimitetaan käyttäjätunnus ja salasana, jolla voit käyttää ohjelmaa ajasta ja paikasta riippumatta siellä, missä on tietokone ja internet-yhteys. Ohjelma toimii Windowsissa, Linuxissa, Macissä ja mobiililaitteissa.

Tuotearviot
Pikahaku
Maksu verkossa
Jaa tuote
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä