English for everyone 12kk käyttöoikeus
[100155-12]

English for everyone 12kk käyttöoikeus

99.00€
(sis. ALV 10%)

Internetissä toimiva kokoelma englannin kielen opiskeluun. Kokoelma sisältää viisi englannin kielen opetusohjelmaa. Kaikki ohjelmat ovat vuorovaikutteisia ja antavat välitöntä palautetta. Mukana monipuoliset ääni- ja aputoiminnot, sanakirja, tekstikirja luetun- ja kuullunymmärtämisen harjaannuttamiseen sekä laajat ja kattavat oppimisraportit.

Kokoelma soveltuu kaikenikäisille ja -tasoisille kieltenoppijoille.

Viisi ohjelmaa samassa paketissa!

Tämän laajempaa kielikurssipakettia ei markkinoilta löydy.

Kokoelma sisältää seuraavat ohjelmat:

Kielioppi englanti: harjoitukset+
(alkeet-edistynyt)

Kieliopin harjoitusohjelma on todella laaja, vuorovaikutteinen englannin kielen kieliopin harjoitusohjelma. Ohjelma sisältää 624 erilaista, eritasoista ja välitöntä palautetta antavaa harjoitusta aina alkeista edistyneelle tasolle saakka. Kaikki harjoitukset on mahdollista kuunnella. Ohjelma sisältää myös kattavat aputoiminnot, sanakirjan, harjoitusten sanaston harjoittelumahdollisuuden sekä tekstikirjan luetun- ja kuullunymmärtämisen harjaannuttamiseen.

Kielioppi englanti: säännöt ja esimerkit
(alkeet-edistynyt)

Säännöt ja esimerkit sisältää noin 300 kielioppisivua englannin kielen keskeisistä kielioppiaiheista. Mukana on tuhansia kuunneltavissa olevia esimerkkilauseita ja -sanoja. Kätevien hyperlinkkien avulla voit siirtyä ohjelmassa aiheesta toiseen silmänräpäyksessä. Ohjelmassa on myös mahdollisuus tehdä hakuja.

Perussanasto+ englanti
(alkeet-edistynyt)

Perussanasto+ englanti -ohjelma on kontekstilauseisiin perustuva ja koulukursseja mukaileva sanaston harjoitteluohjelma. Sanat on ohjelmassa jaettu yhdeksään pääaihepiiriin ja 42 ala-aihepiiriin, joista voi valita haluamansa sanastot. Ohjelmassa kaikki sanat ja kontekstilauseet on mahdollista kuunnella syntyperäisten lukijoiden lausumana. Ääneksi voi valita asetuksista joko britti- tai amerikanenglannin. Jokaiseen harjoitukseen kuuluu tutustumisosio, jossa sanoja voi opiskella ennen harjoitusten tekoa.On the Thames 3-6

On the Thames -ohjelma on yleisimpiä perusopetuksen luokkien 3-6 kirjasarjoja tukeva ohjelma englannin kielen alkeiden opiskeluun. Ohjelmassa on 480 erilaista ja erilaisia oppijoita ja oppimistyylejä tukevaa vuorovaikutteista harjoitusta. Lisäksi mukana on todella runsaasti erilaisia lisätehtäviä. Sanaston ja kieliopin opiskelun lisäksi ohjelmassa on runsaasti materiaalia myös luetun- ja kuullun ymmärtämisen harjaannuttamiseen ja käytännön kielitilanteiden harjoitteluun.
Ohjelma soveltuu perusasioiden kertaamiseen myös myöhemmällä iällä.Englannin verbit

Englannin verbit -ohjelma on englannin kielen epäsäännöllisten verbien opiskeluun tarkoitettu ohjelma. Ohjelma sisältää tutustumisosion, jossa kerrataan englannin epäsäännöllisten verbien taivutus, sekä varsinaisen harjoitusosion. Harjoitusosio sisältää 72 harjoitusta.Käytä missä ja milloin haluat

Kokoelman ohjelmien käyttöönotto on vaivatonta ja helppoa. Kun tilaat ohjelmapaketin, sinulle toimitetaan käyttäjätunnus ja salasana, jolla voit käyttää ohjelmia ajasta ja paikasta riippumatta siellä, missä on tietokone ja internet-yhteys. Ohjelmat toimivat Windowsissa, Linuxissa, Macissä ja mobiililaitteissa.

Tuotearviot (1)
Pikahaku
Maksu verkossa
Ostoskorisi on tyhjä
Jaa tuote
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä