Suomen kielioppi: harjoitukset+ 6kk käyttöoikeus
[100144-06]

Suomen kielioppi: harjoitukset+ 6kk käyttöoikeus

49.00€
(sis. ALV 10%)

Vuorovaikutteinen harjoitusohjelma suomen kieliopin opiskeluun

Suomen kielioppi: harjoitukset+ on internetissä toimiva selainkäyttöinen suomen kieliopin harjoitteluun tarkoitettu ohjelma. Ohjelmassa on 463 interaktiivista ja välitöntä palautetta antavaa harjoitusta äidinkielen keskeisistä kielioppiasioista alkeista edistyneelle tasolle saakka. Ohjelma soveltuu kaikenikäisille ja -tasoisille kieltenoppijoille.

.

Helppoa ja hauskaa kieltenoppimista

Uusien netissä toimivien harjoitusohjelmien avulla opiskeleminen on vaivatonta ja hauskaa. Kielioppiohjelmat ovat todella selkeitä ja helppoja käyttää, ja ne sopivat kaikenikäisille kieltenopiskelijoille. Jokaista harjoitusta edeltää kattava ohjeistus ja opastus harjoituksen aiheeseen ja käsiteltäviin kielioppisääntöihin.
Erilaisia oppijoita ja oppimistyylejä tukevat harjoitukset on jaettu selkeästi sekä kielioppiaiheittain.

Monipuoliset aputoiminnot tarjoavat täsmällistä apua ja harjoituksissa saat aina välittömän palautteen osaamisestasi jokaisen harjoituskohdan jälkeen.Käytä missä ja milloin haluat

Kielioppiohjelmien käyttöönotto on vaivatonta ja helppoa. Kun tilaat ohjelman, sinulle toimitetaan käyttäjätunnus ja salasana, jolla voit käyttää ohjelmaa ajasta ja paikasta riippumatta siellä, missä on tietokone ja internet-yhteys. Ohjelma toimii Windowsissa, Linuxissa, Macissä ja mobiililaitteissa.

Tuotearviot

Asiakkaat, jotka ovat ostaneet tämän tuotteen, ovat ostaneet myös
Suomen kielioppi: säännöt ja esimerkit 6kk käyttöoikeus
Suomen kielioppi: säännöt ja esimerkit 6kk käyttöoikeus
Pikahaku
Maksu verkossa
Jaa tuote
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä