Ruotsin kielioppi: harjoitukset+ 6kk käyttöoikeus
[100135-06]

Ruotsin kielioppi: harjoitukset+ 6kk käyttöoikeus

49.00€
(sis. ALV 10%)

Vuorovaikutteinen harjoitusohjelma ruotsin kieliopin opiskeluun

Ruotsin kielioppi: harjoitukset+ on internetissä toimiva selainkäyttöinen ruotsin kieliopin harjoitteluun tarkoitettu ohjelma. Ohjelmassa on 588 interaktiivista ja välitöntä palautetta antavaa harjoitusta ruotsin kielen keskeisistä kielioppiasioista alkeista edistyneelle tasolle saakka.

Helppoa ja hauskaa kieltenoppimista

Uusien netissä toimivien harjoitusohjelmien avulla opiskeleminen on vaivatona ja hauskaa. Kielioppiohjelmat ovat todella selkeitä ja helppoja käyttää, ja ne sopivat kaikenikäisille kieltenopiskelijoille. Jokaista harjoitusta edeltää kattava ohjeistus ja opastus harjoituksen aiheeseen ja käsiteltäviin kielioppisääntöihin.
Erilaisia oppijoita ja oppimistyylejä tukevat harjoitukset on jaettu selkeästi kielioppiaiheittain.

Monipuoliset aputoiminnot tarjoavat täsmällistä apua ja harjoituksissa saat aina välittömän palautteen osaamisestasi jokaisen harjoituskohdan jälkeen. Vieraskielinen materiaali on äänitetty. Lukijoina on useita eri ruotsin kielen kulttuurialueilta tulevia henkilöitä.Käytä missä ja milloin haluat

Kielioppiohjelmien käyttöönotto on vaivatonta ja helppoa. Kun tilaat ohjelman, sinulle toimitetaan käyttäjätunnus ja salasana, jolla voit käyttää ohjelmaa ajasta ja paikasta riippumatta siellä, missä on tietokone ja internet-yhteys. Ohjelma toimii Windowsissa, Linuxissa, Macissä ja mobiililaitteissa.

Tuotearviot
Pikahaku
Maksu verkossa
Ostoskorisi on tyhjä
Jaa tuote
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä