Ydinsanasto italia 12kk käyttöoikeus
[100200-12]

Ydinsanasto italia 12kk käyttöoikeus

79.00€
(sis. ALV 10%)

Ydinsanasto italia on selainkäyttöinen sanastonharjoitteluohjelma, jossa sanat on jaettu kuuteen pääaihepiiriin: Koti, ruokailu ja ihminen; Luonto, kaupunki ja maaseutu; Työ, harrastukset ja toiminta; Numerot, kalenteri, maat, kielet ja värit; Sanaluokat sekä Ydinsanat. Lisäksi mukana on arkipäivän tilanteita harjaannuttavia harjoituksia. Ohjelma sisältää lähes 100 harjoitusta. Opiskeltavia sanoja ohjelmassa on n. 1300.

Ohjelma sopii kaikenikäisille kieltenoppijoille italian kielen sanaston opiskeluun.

Opiskele sanastoa tehokkaasti aihepiireittäin

Ohjelman avulla sanaston opiskelu on tehokasta ja helppoa. Ohjelma on helppo ja selkeä. Saman aihepiirin sanoja harjoitellaan useiden erilaisten sekä passiivista että aktiivista osaamista vaativien harjoitustyyppien avulla. Jokaisesta harjoituskohdasta käyttäjä saa aina välittömän palautteen, ja apunäytöltä voi aina halutessaan katsoa kunkin harjoituskohdan ratkaisun. Sanakirja antaa myös apua haluttaessa. Jokaiseen harjoitukseen kuuluu lisäksi tutustumisosio, jossa sanastoa voi harjoitella ennen varsinaisten harjoitusten tekemistä. Kaikki ohjelman sanat voi myös kuunnella italiaksi.

Käytä missä ja milloin haluat

Ohjelman käyttöönotto ja ylläpito on vaivatonta ja helppoa. Ohjelma on käytettävissä ajasta ja paikasta riippumatta siellä, missä on tietokone ja internet-yhteys. Ohjelma toimii Windowsissa, Linuxissa, Macissä ja mobiililaitteissa.

Tuotearviot
Pikahaku
Maksu verkossa
Jaa tuote
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä