Etusivu | Kenelle | Tutustu | Opetusohjelmat | Tilaa esittely | Uutiset | Asiakaspalvelu | Yhteystiedot
1265   700  

Opinaika-palvelun opetusohjelmat

Opinaika tulee sisältämään kattavan valikoiman eriaiheisia ja -tasoisia opetusohjelmia, jotka vastaavat sisällön tasoltaan ja laajuudeltaan hyvin uusia opetussuunnitelmia. Tällä hetkellä Opinaika-palveluun voi hankkia seuraavia ohjelmia:

Ydinsanasto espanja

Ydinsanasto espanja on sanastonharjoitteluohjelma, jossa sanat on jaettu kuuteen pääaihepiiriin: Koti, ruokailu ja ihminen; Luonto, kaupunki ja maaseutu; Työ, harrastukset ja toiminta; Numerot, kalenteri, maat, kielet ja värit; Sanaluokat sekä Ydinsanat. Lisäksi mukana on arkipäivän tilanteita harjaannuttavia harjoituksia. Ohjelma sisältää n. 90 harjoitusta. Opiskeltavia sanoja ohjelmassa on n. 1300. Ohjelma sopii kaikenikäisille kieltenoppijoille espanjan kielen sanaston opiskeluun.

FyKe - ympäristö- ja luonnontieto

FyKe - ympäristö- ja luonnontieto on ohjelma, joka edistää oppilaiden luonnontieteellisen ajattelun kehittymistä. Ohjelmaa on helppo käyttää, ja sen värikäs graafinen toteutus sekä runsas hauska kuvitus motivoivat oppijoita luonnonilmiöiden opiskeluun. Ohjelman 14 aihealuetta ovat: elinympäristö, vesi, aine, ilma, voima, sähkö, rakenteet ja koneet, magnetismi, energia, lämpö, valo, ääni, avaruus ja arkipäivän kemiaa. Lisätietoa ohjelmasta löydät täältä.

 

Perusopetuksen ohjelmat kieltenopetukseen 

Perusopetukseen on saatavana omat ohjelmat englannin, ruotsin ja äidinkielen opetukseen.

On the Thames on yleisimpiä perusopetuksen luokkien 3-6 kirjasarjoja tukeva, hauska ja leikinomainen ohjelma englannin kielen alkeiden opiskeluun. Ohjelmaa käytetään vaivattomasti Internetissä. Ohjelma soveltuu perusasioiden kertaamiseen myös myöhemmällä iällä. Lisätietoa ohjelmasta löydät täältä.

On the Thames

Mina bästisar on taas yleisimpiä perusopetuksen kirjasarjoja tukeva ohjelma ruotsin kielen alkeiden opiskeluun. Lisätietoa ohjelmasta löydät täältä.

Mina Bästisar

Mäkiset on puolestaan luokkien 1-6 opetussuunnitelmia tukeva, hauska ja leikinomainen ohjelma äidinkielen alkeiden opiskeluun. Ohjelmaa käytetään vaivattomasti Internetissä, ja sitä voi hyödyntää niin koulussa kuin kotonakin. Ohjelma soveltuu myös suomi toisena kielenä -oppiaineen opiskeluun. Lisätietoa ohjelmasta löydät täältä.

Makiset

Kielioppi: harjoitukset, säännöt ja esimerkit

Kieliopin vuorovaikutteiseen harjoitteluun ja opiskeluun on saatavana ohjelmia tällä hetkellä englannin, ruotsin, saksan, ranskan ja suomen kieleen. Ohjelmat soveltuvat niin itseopiskeluun kuin yhteisölliseenkin oppimiseen. Kielioppiohjelmia voi hankkia joko erikseen tai edullisina paketteina, jotka sisältävät sekä kieliopin opiskeluun tarkoitetun harjoitusohjelman että kielioppisääntöjä havainnollistavan Säännöt ja esimerkit -ohjelman. Ohjelmia on saatavana sekä perusopetukseen että toiselle asteelle.

Englannin kieliopin harjoitukset

Kielioppi: säännöt ja esimerkit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Perussanasto-ohjelmat (kaikille oppitasoille)

Perussanasto-ohjelmat ovat vuorovaikutteisia sanastonharjoitteluohjelmia, joissa sanat on jaettu yhdeksään pääaihepiiriin ja 42 ala-aihepiiriin. Ohjelmia voi hankkia englannin, ruotsin, saksan ja ranskan kieliin. Ohjelmista on saatavilla kaksi eri versiota. Laajimman tason plus-versiossa on yli 8000 sanaa ja yli 300 harjoitusta.

Perussanasto-ohjelmat

Tutustu eri ohjelmavaihtoehtoihin klikkaamalla alla olevia linkkejä:

Perussanasto englanti

Perussanasto ruotsi

Perussanasto saksa

Perussanasto ranska

Perussanasto venäjä

 

Abi-preppi

Abi-preppi on vieraiden kielten ylioppilaskirjoituksiin valmentava selainkäyttöinen ohjelma, jonka avulla voi valmistautua englannin, ruotsin, saksan ja ranskan kielen yo-kirjoituksiin. Ohjelmaa käytetään internetissä, ja se sisältää jokaiseen kieleen omat osionsa luetunymmärtämisen, kuullunymmärtämisen ja rakenteiden harjoitteluun.

Abi-preppi

 

Abi-preppi

Lisätietoa ohjelmasta


Lasku-Lassin maatila (matematiikkaa luokille 0-6)

Lasku-Lassin maatila on oppijoita aivan uudella tavalla motivoiva, hauska, värikäs ja havainnollinen ohjelma matematiikan opetukseen luokille 0-6. Ohjelma vastaa sekä sisällön laajuudelta että tasoltaan perusopetuksen luokkien 1-6 sisältöjä. Ohjelma sisältää materiaalia myös esiopetukseen ja edistyneemmille oppijoille. Ohjelmassa on n. 800 vuorovaikutteista harjoitusta, yli 2500 harjoitusnäyttöä ja satoja laskusääntöjä ja perusopetuksessa vaikeiksi havaittujen asioiden havainnollistamiseen tarkoitettua sääntönäyttöä.

Lasku-Lassin maatila

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ks. lisätietoa ohjelmasta Alfasoftin kotisivuilta.

 

 Copyright © 2009 Alfasoft Oy